» » » Koncepts Skoda Mission L

Koncepts Skoda Mission L
Čehijas zīmols Skoda savā stendā Frankfurtē prezentēja koncepciju, kas sniedz priekšstatu par uzņēmuma turpmāko ražošanas modeli.
Čehijas zīmols Skoda savā stendā Frankfurtē prezentēja koncepciju, kas sniedz priekšstatu par uzņēmuma turpmāko ražošanas modeli.

Skoda Mission L prototipam vajadzētu ieņemt savu vietu uzņēmuma modeļu līnijā starp jau labi zināmajiem Octavia un Fabia modeļiem. Ārēji Skoda Mission L ir nedaudz līdzīgs Skoda Vision D konceptam, ko Skoda prezentēja pavasarī Ženēvā. Automašīnas dizains veidots minimālisma stilā, balstoties uz raksturīgām ģeometriskām formām. Automašīnas līnijas ir vienkāršas un skaidras, bet ne bez emocijām, apgalvo dizaineri. Sportiskais eksterjers uzsver modeļa koncentrēšanos uz jauniešu auditoriju. Skoda paziņoja par nodomu saražot aptuveni 100 tūkstošus automašīnas sērijveida versijas gadā - tikai NVS tirgum. Šeit automašīnas pirmizrādei jānotiek 2012. gada sākumā, un nedaudz vēlāk tas tiks parādīts Eiropas un Āzijas iedzīvotājiem. Tas ir, ja nākamgad apmeklēsiet Skoda autosalonu, varēsiet iegādāties šo auto.Super 2000 klases rallija mašīnas divu gadu laikā tiks uzbūvētas daudz lētāk nekā šobrīd. Šo iniciatīvu uzņēmās Peugeot un Skoda rūpnīcas komandas. Sporta nodaļu vadītāji lūdz Starptautisko Automobiļu federāciju veikt attiecīgas izmaiņas nolikumā. Tiek prognozēts, ka vienas mašīnas būvniecības izmaksām vajadzētu izmaksāt simts tūkstošus eiro, kas ir gandrīz puse no pašreizējās summas. Jaunās automašīnas debitēs 2013. gadā, apliecina komandas pārstāvji. Tās būs standarta automašīnas, kas aprīkotas ar 1,6 litru turbodzinējiem. Pašreizējie noteikumi par rallija transportlīdzekļu aprīkošanu ir spēkā piecus gadus. Pēc šiem noteikumiem brauc SWRC un IRC čempionātu dalībnieki.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/



 work
1155 09.02.23


Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив